Mehmet Çelebi Ortaokulu

WEB https://merzifonmehmetcelebiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hacı Balı Mahallesi Ulus Cad. No99 Merzifon/AMASYA
VİZYON : Okulumuz; her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini, sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerlerle yetişmesini benimsenmiştir. Bunun için bütün aksaklıklar giderilecek, eğitimin kalitesini artırmak için bütün imkanlar kullanılacaktır. Seviye belirleme sınavı ile sosyal ve kültürel alanda alınan başarılar kalitemizin ölçüsü olacaktır. Ülkemize, en kaliteli öğrencileri kazandırmak ve en başarılı ilköğretim okulları arasında yer almak en önemli hedeflerimiz arasındadır.
MİSYON : Yaşam boyu öğrenmeyi kendisine felsefe edinen, araştıran, yaparak-yaşayarak öğrenen, çevreye duyarlı, etkili ve doğru iletişim kurabilen, toplumsal, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, farklılığın zenginlik olduğunun bilincinde, gelişmelere ayak uydurabilen; sosyal, sportif ve sanatsal becerilerini akademik başarılarıyla birleştiren bireyler yetiştirerek, onları hayata hazırlamaktır. --------------------------------------------------------------------------------
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:30-15:05
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Taşıma+Yaya